Over


Mijn naam is Gert Visscher, getrouwd en drie kinderen. Ik ben gek op alle sporten, maar voetbal is mijn passie. Mijn kracht ligt in het verzorgen van trainingen en het coachen van sporters. Ik wil met mijn voetbalschool sporters vaardiger laten bewegen en ze een ruime bewegingservaring op laten doen.

Ik heb veel kennis op het gebied van trainen en het coachen van sporters. Na mijn studie aan het CIOS in Heerenveen ben ik gelijk het trainersvak in gegaan. Momenteel ben ik fulltime voetbaltrainer. Ik ben in het bezit van de voetbal trainerslicentie UEFA-A. Verder ben ik voorzitter van de Stichting Talent Ontwikkeling Zeewolde (STOZ). De stichting heeft als doel om talentvolle sporters een extra trainingsaanbod te geven. Het bestaat veelal uit fysiek ondersteunende trainingen waarbij de visie van het ASM (Athletic Skills Model) het vertrekpunt is. Ik ben tevens gecertificeerd ASM-intructeur.

Bewegen levert een positieve bijdrage aan je levensstijl en ik wil sporters graag zo beïnvloeden dat ze hun leven lang blijven bewegen. Mijn missie:

  • Kinderen plezier in het bewegen bijbrengen
  • Kinderen veelzijdig, meervoudig en vaardig leren bewegen
  • Kinderen eerst een atleet laten worden, zich daarna laten specialiseren

Samenwerking:

De fysiek ondersteunende trainingen en de krachttraining op de woensdagmiddag worden gegeven in samenwerking met de docent lichamelijke opvoeding en beweegcoach Nicole Liefhebber van Way2MoveZeewolde.