Privacybeleid

Wie is Voetbalschool Zeewolde

Website adres: http://Voetbalschoolzeewolde.nl

Voetbalschool Zeewolde

Eigenaar: Gert Visscher

Nachtegaal 13

Zeewolde

info@voetbalschoolzeewolde.nl

06-31992117

KVK-nummer: 68797168

Welke persoonlijke gegevens verzamelt Voetbalschool Zeewolde en waarom worden ze verzameld.

Voetbalschool Zeewolde gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens. Dat is nu vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Persoonsgegevens worden verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinden;
  • Communicatiedoeleinden via mail, telefoon en app.
  • Ten behoeve van de juiste en verantwoorde  uitvoering van de door Voetbalschool Zeewolde aangeboden diensten
  • Betaalverzoek per mail/facturering

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Voetbalschool Zeewolde de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Geslacht
  • Bankgegevens
  • Medische gegevens die belangrijk zijn voor de Voetbalschool Zeewolde om de idiensten op een veilige, verantwoorde en juiste manier uit te kunnen voeren.
  • Evt. contactgegevens van (huis)arts, zorgverlener in geval van bijzondere medische gegevens of overdracht van de benodigde informatie t.b.v. het samenstellen van een aangepast beweegprogramma.
  •  Contactgegevens van een persoon die Voetbalschool Zeewolde kan benaderen in geval van nood.

Het plaatsen of delen van foto’s of producten met een persoonlijk thema gebeurt uitsluitend met schriftelijke (per e-mail) toestemming van de klant.

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

Betaalgegevens, transacties en facturen behorende bij de administratie worden overeenkomstig de door de belastingdienst gestelde termijn van 7 jaar bewaard.

De gegevens verzameld op papieren documenten worden op een veilige plek bewaard. De digitale gegevens die Voetbalschool Zeewolde opslaat zijn beveiligd met een toegangscode.

Informatie met betrekking tot de website:

Reacties:

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je evt. profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media:

Wanneer je afbeeldingen naar de site upload, bijvoorbeeld in een reactie, moet je voorkomen dat je afbeeldingen upload met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren:

Voetbalschool Zeewolde verzamelt via het contactformulier gegevens van gebruikers, waaronder:

Naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast bewaart Voetbalschool Zeewolde de evt. gegevens die je in het bericht zelf hebt gezet. Deze gegevens worden gebruikt voor het verlenen van mijn diensten. De ingezonden informatie wordt niet gebruikt voor marketing doeleinden of zonder toestemming verstrekt aan derden.

Ingesloten  inhoud:

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde als de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Met wie delen we jouw data?

Deze website wordt gehost door TransIP.  Lees meer hierover in het privacy-beleid van TransIP:  https://www.transip.nl/legal-and-security/privacy-policy/

Voetbalschool Zeewolde deelt jouw gegevens niet zonder toestemming met derden die niet genoemd zijn in bovenstaande.

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd zijn op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data?

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@voetbalschoolzeewolde.nl

Waar we jouw data naartoe sturen:

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Hoe we jouw data en gegevens beveiligen?

Jouw data is beveiligd middels SSL- certificaat, d.w.z. dat de verbinding tussen deze website en de bezoekers versleuteld verloopt. De gegevens die over deze verbinding verzonden worden kunnen niet door derden zomaar gelezen worden. Wachtwoorden, bankgegevens en andere gevoelige informatie kan niet leesbaar worden onderschept.

Datalek:

Voetbalschool Zeewolde is op de hoogte van hoe te handelen in geval van een datalek.

Voor meer informatie over privacy kunt u de website van de Autoriteit Persoonsgegevens raadplegen